Elske Doets, de grande dame van 2017 Veuve Clicquot: visie, focus, innovatief, durf, service gerichtheid, plezier, passie en emotie en bovenal impact.

Voor het eerst werd de prijs uitgereikt door een vrouw, Dorothée Chédeville, namens. Helaas zijn er in de top van dit mooie bedrijf geen vrouwelijke familieleden meer betrokken en bestaat de topstructuur voornamelijk nog uit mannen.

Minister Janine Hennis benadrukte dat ‘overnight succes niet bestaat’. Het gaat om self leadership.

Annemarie Jorritsma refereerde naar het onderzoek van Sjoukje de Haan wat VanderLaan&Company sponsorde, om te benadrukken dat er geen verschillen bestaan tussen de motivatiefacturen tussen topvrouwen in het publieke en private domein en dat 85% van de vrouwen fulltime werkt, carrière stappen op een zelfde manier worden genomen en dat in de privé situatie de topvrouwen in beide sectoren weinig verschillen. Wel is de span of control van vrouwen in het publieke domein gemiddeld groter dan bij de vrouwen in het private domein.

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work