In maart van dit jaar bezochten we samen met Rina Joosten, CCO en co-founder van Seedlink in Shanghai voor een tech deep dive. We ontmoetten haar team en collega’s Robin Young (founder en CEO) en Simon Blanchard (CIO) om meer te leren van hun technologie en klanten in China.

Seedlink is een snel groeiende start-up, die een technologie heeft ontwikkeld om data gedreven en kwalitatief betere besluiten te nemen over het aannemen van nieuwe talenten en talent development binnen organisaties. Dit doet Seedlink door het gebruik van machine learning en natural language processing om persoonlijkheden en gedrag van mensen binnen organisaties te kunnen voorspellen. Seedlink stelt bedrijven en organisaties hierdoor in staat om passende en goed presterende talenten te identificeren met de missie om onbewuste menselijke bias te reduceren.

Verder hadden we het genoegen de bedrijven Bekaert, Föhl , Fosun en Ctrip te bezoeken in gesprek te gaan met hun board members om ervaringen uit te wisselen over leiderschap, diversiteit, de ontwikkeling en inzet van artificial intelligence, digitalisering van businesses en disruptieve initiatieven op het gebied van executive search, het gebruik van WECHAT en app in app in China.

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work