Connecting People

____

CONNECTING


PEOPLE

VAN DER LAAN & CO
+31 (0) 35 54 80 760
Connecting people is waarmee we zijn begonnen, maar dat is niet het enige waar we in gespecialiseerd zijn – we doen executive search en recruitment, talent-identificatie, markt scan en benchmarking, we stellen hele executive teams samen en we zijn partner bij het ontwerpen en organiseren van impact events. Ons inclusieve netwerk, state of the art ATS systeem en eigen ontwikkelde platform zijn daarin leidend.

Wij richten ons met onze executive search en recruitment services op de volgende sectoren:

  • industriële innovatie, infrastructuur & informatie technologie
  • duurzame steden & communities
  • energie, water & afval
  • financiële & zakelijke dienstverlening
  • verantwoordelijke consumptie industrie
  • gezondheidszorg, onderwijs & corporaties.

Als standaard stellen wij al jaren 50% vrouwelijke en 50% mannelijke kandidaten voor uit verschillende sectoren. Dit levert verfrissende inzichten en andere kandidaatprofielen op. Als eerste executive search bureau in Nederland doen wij dit al vanaf 2011. In 2015 bevestigden we dit door de Code voor Executive Search van Talent naar de Top in 2015 te ondertekenen.

Voor onze opdrachtgevers brengen wij de talenten passend bij hun organisatie in kaart met onze markt scan en identificeren en evalueren wij de interne talenten. Ook stellen wij hele executive teams samen, waarbij we de kracht van diversiteit maximaal benutten.

Tot slot organiseren wij samen met onze opdrachtgevers en relaties impact events, waarbij we de juiste gastsprekers weten te identificeren en motiveren en adviseren in het samenstellen van de juiste mix van genodigden. Voor het beste resultaat combineren we ons netwerk met het netwerk van onze opdrachtgever. Succesvolle voorbeelden van deze events zijn:

  • ons jaarlijkse AT Kearney – Van der Laan & Co Executive Women Event
  • het Vitens – Alliander event voor topvrouwen in de semi-publieke sector
  • het TWINS project om het bedrijfsleven met de overheid te verbinden
  • thema specifieke ronde tafel bijeenkomsten zoals Commissarissen en ICT

Ook organiseren wij tegengeluid- en adviesbijeenkomsten voor raden van bestuur, toezicht en commissarissen die met gelijkgestemden uit andere sectoren in vertrouwen maar ook openhartig willen sparren over hun dillema’s.

REQUEST INFO

1 + 2 =

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work