Diversity Practice

____

DIVERSITY


PRACTICE

VAN DER LAAN & CO
+31 (0) 35 54 80 760
Diversity practice –inclusieve cultuurontwikkelingstrajecten en diversiteitsmanagement, interne doorstroom en ontwikkeling van vrouwelijke executives, masterclasses en management games.

Wij richten ons op organisaties die de kwaliteiten van vrouwen en mannen bewust willen inzetten om beter te kunnen presteren. Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dit keer op keer. Een gevarieerde samenstelling in een team biedt innovatieve kracht en faciliteert bredere perspectieven en daardoor betere besluitvorming. Wij geloven dan ook in een evenwichtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke managers, professionals en bestuurders in organisaties. Dat is geen luxe of politieke wenselijkheid, maar economische noodzaak!

Als standaard bieden wij in onze executive search procedures al jaren 50% mannelijke en 50% vrouwelijke kandidaten aan. Echter wij worden ook door onze opdrachtgevers gevraagd om 100% vrouwelijke kandidaten te benaderen en aan te bemiddelen. Wij zijn daarin zeer succesvol.

Samen met onze partners van In Touch Women Resource Management richten wij ons op organisaties die zich richten op het realiseren van ‘inclusiveness’ in hun cultuur; het herkennen, waarderen en strategisch inzetten van diversiteit. We werken hiervoor samen met de meest ervaren, humorvolle en succesvolle experts in de markt.

REQUEST INFO

1 + 6 =

ALL
Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work