Jan Alberdingk Thijm, Adviseur

____

Het eerste dat je opvalt bij Jan dat ondanks zijn duidelijke analytische, strategische ‘business mindset’ uitstraling, hij heel goed begrijpt dat de well-being van de mensen in een organisatie het verschil zal maken tussen een goed draaiend bedrijf en een die niet goed presteert. Energie en plezier in het werk kan bergen verzetten.

Jan is al meer dan 25 jaar actief op het grensvlak van mensen en organisaties. Hij is sinds 2019 Managing Partner bij Quist Executive Coaches. Hij heeft zijn ervaring in coaching en het ontwikkelen van leiderschap opgedaan als Chief HR Officer bij Nutreco en SHV Holdings, Managing Director bij Russell Reynolds Associates en als strategie consultant bij Boer & Croon. Jan begon zijn carrière in managementfuncties bij Shell.

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work