EXECUTIVE SOURCING

____

Bij Van der Laan & Co combineren we de liefde voor ambitieus talent met die voor  krachtige organisaties en precieze processen. Een driepoot waarvan we graag – en  goed – het middelpunt zijn. Zowel als het gaat om verse c-level professionals van  buiten, als om in-huis-potentieel. We kijken naar de delen én naar het snijvlak.  Daar waar mens en organisatie elkaar uitdagen en dus versterken. Daarbij zien  we zaken als draagvlak, governance en implementatie als een kans. We loodsen  en betrekken alle belanghebbenden en zijn gevoeligheden voor – met kennis van  codes en een gezonde dosis intuïtie. Een goed begeleide landing voorkomt valse  verwachtingen en maakt de gewenste impact van het talent alleen maar groter.

Executive search is bij uitstek een vak waarin ervaring telt. Het klappen van de zweep, het opbouwen van vertrouwen  en een netwerk, snel snappen en schakelen. Het helpt dat we aardig wat vlieguren hebben. Onze ambitie en het vak  zelf zorgen ervoor dat die ervaring er geen routine van maakt. Van elk contact en elke opdracht valt weer iets nieuws te  vinden en te leren. Dat houdt ons scherp. Heel scherp, als het moet tot op het randje van irritant.

Een divers, verrassend – en soms op het eerste gezicht ongemakkelijk – aanbod van talent is onze kracht. Dat heeft alles  te maken met onze oorsprong in 100% executive vrouwensearch. Daardoor hebben we geleerd te zoeken waar anderen  niet zoeken en te vinden wie anderen niet vinden. Al hebben we die genderexclusiviteit al lang achter ons gelaten, we zijn nog steeds heel erg van het aantrekken en ontdekken van daadwerkelijk nieuw talent. Talent dat niet standaard is  maar daar bovenuit stijgt.

Wil je meer over ons weten? Als je lid bent van het Financieel Dagblad kun je hier een interessant artikel lezen.

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work