Persoonlijke Ontwikkeling

____

PERSOONLIJKE


ONTWIKKELING

VAN DER LAAN & CO
+31 (0) 35 54 80 760
Persoonlijke ontwikkeling, carrière management en marktoriëntatie advies, persoonlijke profilering, intervisie, training en executive coaching.

Persoonlijk leiderschap betekent dat je zelf je eigen koers bepaalt en de tijd neemt voor een (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Dat is meer dan een kopje koffie drinken bij een headhunter om een advies op te halen. Het betekent dat je actief onderzoekt waar je drijfveren en talenten liggen. Alleen dan ben je instaat om die omgevings- en cultuurkenmerken te herkennen om een juiste inschatting te maken of je talenten zullen worden gewaardeerd bij je volgende baan. Wij willen je hierbij graag ondersteunen. We maken gebruik van moderne online meetinstrumenten en werken samen met carrière management coaches en professionals die passen bij onze missie, visie en waarden.

Wij zijn gecertificeerd in het in kaart brengen van jouw persoonlijke drijfveren, talenten en competentiepotentieel via de online instrumenten van de Talenten Motivatie Analyse (TMA) methode. Via de TMA methode brengen we 22 talenten in beeld die weer worden gerelateerd aan 50 competenties. Daarnaast worden de elkaar versterkende en neutraliserende factoren geanalyseerd. Een uitgebreid rapport wordt direct gegenereerd, maar de interpretatie en eindconclusie is mensenwerk en gebeurt met één van onze gecertificeerde partners. Dit adviesgesprek duurt circa 1,5 – 2 uur.

REQUEST INFO

13 + 7 =

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work