RENÉ STEENVOORDEN, ADVISEUR

____

René Steenvoorden is binnen de Rabobank sinds eind 2008 Director Group ICT & CIO. Daarnaast was hij recentelijk verantwoordelijk voor de integratie van Friesland Bank binnen de Rabobank; dit is eind 2014 afgerond. Verder is hij lid van de Raad van Commissarissen van de Rabobank in Brazilië en Chili. René is een CIO die graag de verbinding zoekt tussen ICT en commercie: “Hoe gebruik je nieuwe technologie om je klant zo goed mogelijk te bedienen?”.

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam, vervulde hij zijn dienstplicht als Luitenant bij de Koninklijke Landmacht. Zijn professionele carrière startte hij bij Procter & Gamble als IT manager. Daar heeft hij geleerd wat commercie is en hoe je ICT goed kan toepassen. Hij vervolgde zijn loopbaan bij McKinsey & Company als Consultant. Hier heeft hij geleerd zich te baseren op feiten en een vraagstuk gestructureerd aan te pakken. In 2004 werd hij benoemd als CIO bij energiebedrijf Essent. Bij dit bedrijf heeft hij iets meer dan 4 jaar gewerkt voordat hij eind 2008 bij de Rabobank startte. Vanaf 2016 is René toegetreden als Global Chief Digital Officer en CIO bij Randstad.

Gedurende 6 jaar was René voorzitter van het CIO platform, de Vereniging voor IT Eindverantwoordelijken in Nederland en was hij lid van de Nationale Cyber Security Raad. Verder is René commissaris bij KPMB.

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work