DE JUISTE MENSEN VOOR JE MISSIE

____

Carien van der Laan

Partner

Carien heeft visie en, gelukkig, de bijbehorende dadendrang: “De beweging waar ik zo’n 15 jaar geleden een voortrekkende rol in mocht spelen, bracht vrouwen naar de top. Het is mooi om te merken dat dat bijna achterhaald voelt. Er is geen beter bewijs dat diversiteit op executive niveau organisaties versterkt. Nog meer onverwacht talent op cruciale plekken gaat een volgende boost aan de Nederlandse economie geven.”

Karen Kragt

Partner

Duidelijk bevlogen is de beste omschrijving van Karen. Of zoals ze het zelf zegt: “De brug slaan tussen publiek en semi-publiek ligt mij het meest. Daarbij probeer ik zo onbevangen mogelijk te zijn. Ik heb geen vooroordelen, wel voorkennis. En zo houd ik de energie in een proces en een open blik aan zowel de kant van de organisatie als die van de kandidaat.”

Nicolette van Helsdingen

Partner

Hoe complexer hoe liever, vindt Nicolette: “Dit vak blijft me boeien. Hoe het werkt, wat mensen motiveert, wat je samen kunt bereiken. Ik houd van het soms politieke spel, ben er goed in en boek resultaten. Als verbinder, als gids en als vertrouwenspersoon. Met name de publieke sector en de meer hybride opdrachten zijn bij mij in net zo ervaren als energieke handen.”

Nicole Boevé

Partner

Problemen bestaan niet voor Nicole, zij denkt en doet in oplossingen: “Positief blijven kost mij geen moeite. Er is altijd een mogelijkheid, soms is er gewoon alleen iets extra’s nodig. Een extra gesprek, een diepere duik in de organisatie. Dat vind ik sowieso de basis: in de praktijk horen en zien waar het om draait, wat er echt nodig is. Zowel in de private als semi-publieke sector.”

Marieke Van Kilsdonk

Associate Partner

Marieke raakt gemotiveerd van gemotiveerde mensen: “Voor iedereen die echt voor iets wil gaan, ga ik door het vuur. Vaak draait het daarbij om de overstap van publiek naar privaat of andersom. Mensen of organisaties die bewust kiezen voor het andere om iets voor elkaar te krijgen, daar krijg ik de energie van om die stap mogelijk en succesvol te maken.”

Karen Wibbens

Personal Assistant

Organiseren en plannen is een kunst die Karen als geen ander beheerst. Zij regelt alles met onze kandidaten en zorgt er voor dat het onze klanten aan niets ontbreekt.

Jacqueline Fuchten

Personal Assistant

Altijd vriendelijk en gastvrij, Jacqueline zorgt er voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt door haar enorme service gerichtheid.

RAAD VAN ADVIES

____

Van der Laan & Co heeft een aantal bijzondere mensen, ieder uitstekend in hun vakgebied, bereid gevonden om haar bij te staan en in de Raad van Advies zitting te nemen.

Jenny Elissen

Adviseur

Creatieve en innovatie strateeg. Jenny is een out of the box denker pur sang met een rijke ervaring en een indrukwekkende staat van dienst.

Alexandra Schaapveld

Adviseur

Sterk internationaal georiënteerd, talenwonder en gewaardeerd commissaris in diverse binnen- en buitenlandse organisaties en industrieën.

René Steenvoorden

Adviseur

Bevlogen over innovatie en het verbinden van de digitale wereld met business, Rene is overtuigd dat iedere organisatie beter wordt wanneer mensen echt samenwerken.

Jan Alberdingk Thijm

Adviseur

Het eerste dat je opvalt bij Jan dat ondanks zijn duidelijke analytische, strategische ‘business mindset’ uitstraling, hij heel goed begrijpt dat de well-being van de mensen in een organisatie het verschil zal maken tussen een goed draaiend bedrijf en een die niet goed presteert

ALLIANTIES

____

Van der Laan & Co begrijpt wat goed is voor haar opdrachtgevers én kandidaten. Daarom werken we samen met vertrouwde professionals in de markt voor diversity management, talent- en persoonlijke ontwikkeling, carrière management, executive coaching en search. 

Voor talentontwikkeling hebben we sinds 2014 een alliantie met In Touch women resource management. De partners van In Touch begeleiden, ontwikkelen en inspireren al twee decennia lang vrouwelijk talent voor staf en leidinggevende posities. Zij weten als geen ander wat de kracht is van een divers samengesteld team en hebben in de loop der jaren heel wat vrouwen en organisaties kunnen inspireren met het onderwerp diversiteit.

Monic Bührs

Alliantie Partner

Visionair, koploper en ondernemer in diversity management, Monic wordt zeer gewaardeerd om haar business coaching en training expertise van organisaties.

Elisa de Groot

Alliantie Partner

Leider in diversity management en ondernemer, Elisa is uw adviseur als het gaat om inclusiviteit, organisatie- en teamontwikkeling. 

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work