Graag stellen wij Marianne aan u voor:

Marianne begon haar loopbaan als verpleegkundige, studeerde Verplegingswetenschappen in Utrecht-Cardiff en maakte vervolgens carrière als leidinggevende in de gezondheidszorg. Bijna 30 jaar lang vervulde ze diverse management en directiefuncties. Van hoofdverpleegkundige in een academisch ziekenhuis tot lid van de Raad van Bestuur van een top klinisch ziekenhuis en van directeur in een ouderenzorginstelling tot directeur Zorg van Zorgverzekeraars Nederland. In die laatste functie kon ze haar inhoudelijk gedreven manier van leidinggeven combineren met het strategisch en verbindend opereren in de politiek bestuurlijke wereld. 

Marianne heeft visie op toekomstgericht leiderschap in de gezondheidszorg en zal met haar expertise en netwerk een waardevolle bijdrage leveren aan de ambities van Van der Laan & Co in deze sector.

Welkom Marianne!

Van der Laan & Co en Partners at Work gaan samen:
met dubbele kracht vooruit

De twee meest toonaangevende executive search bureaus op het gebied van diversiteit, Van der Laan & Co en Partners at Work, hebben hun krachten gebundeld. Vijf ambitieuze vrouwelijke ondernemers zetten hun succesvolle aanpak vanaf 1 februari samen voort onder de naam: Partners at Work